Nu kommer julkänslan med rasande fart!

Sakerna har hänt senare i år, och då har även julkänslan inte varit fullt så stark som den brukar, men de senaste dagarna har den verkligen kommit!
Vi drack hemmagjord varm choklad med vispgrädde och en polkagrisstång åt lite praliner och såg filmen Elf för första gången och den var riktigt bra, förstår inte varför jag inte sett den innan.
 

 
 
 
Igår firade jag och Stefan minijul eftersom vi inte kommer vara med varandra på julafton. På dagen kokades knäck och sen gjorde vi en trerätters middag, det blev supergott!
 
 
 
 
 
Senare på kvällen satte vi oss och kollade på tomten är far till alla barnen, det var väldigt längesen jag såg den sist men det är ju riktigt rolig. Så vi skrattade en hel del och njöt av massa olika godsaker.
 
Efter filmen var det dags för paketöppning, det är mycket roligare att få vara med varandra när man ger paketen än att man sparar det och öppnar på julafton. Jag samlar på glasfigurer blev jätteglad av mina paket, en glasuggla från kosta och en glaspåfågel, dessutom är ett till paket påväg till mig, förhoppningsvis kommer det till julafton men det får jag veta vad det är då ;)
Av mig fick min pojkvän en aromalampa i form av en häftig drake, en cool brevkniv och en bok om mytologi, han blev riktigt glad för det också.
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Idag fastnade jag framför tvn när jag såg att Santa Claus 2 var, jag har sett filmen flera gånger med det är helt klart en favorit! Nu har filmen slutat och jul med Ernst är på tv, i reklamerna packar jag eftersom både jag och Stefan åker hem till våra familjer över jul.
Så nu är julkänslan på topp och den kommer nog hålla i sig!
 

Kommentarer
Postat av: Emmas julblogg

Önskar dig en God jul och ett gott nytt år! :)

Svar: Detsamma! Hoppas att du har haft en bra dag =)
Fanny Jäderfeldt

2012-12-24 @ 20:21:25
URL: http://emmasjulblogg.tumblr.com
Postat av: Fatma

Lucka 24 innehåller en utlottning av TRE skönhetsgoodiebags. God jul! :)

2012-12-24 @ 21:02:41
URL: http://fatmas.se
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Åh vad mycket gott! :D

Svar: Oja, det var det! Tur man inte har allt det varje dag xD
Fanny Jäderfeldt

2012-12-26 @ 18:42:43
URL: http://adaras.se
Postat av: Liie

Hej! Du deltog i lucka 18, tävlingen om ett presentkort hos Mitthusdjur.se. Vinnaren är nu presenterad här http://liie.se/2012/december/vinnare-lucka-18.htmll kolla in vem det blev!

2012-12-26 @ 19:56:51
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Annie

Åh, så gott!!

Svar: Absolut!
Fanny Jäderfeldt

2013-01-02 @ 16:02:44
URL: http://narannie.blogg.se
Postat av: MATILDA

Så himla gott! :)

2013-12-14 @ 20:09:12
URL: http://matildays.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0