På tal om gott

Jag skrev tidigare idag ett inlägg om den nya pepparkaksglassen, den kan nog vara god men den slår inte det jag åt till efterrätt idag!

En riktigt god äppelpaj hade min syster och hennes kompis bakat, det är något som passar perfekt under hösten och vintern och sen kan man ju alltid hoppas att jag blir friskare av den, lite kuckelimuckmedicin som karlsson på taket skulle säga ;)

Tillbaka på julbloggar.se

Nu har Julbloggar fått ordning på sidan igen, glöm inte att registrera er där igen! =)
 
 
 

Pepparkaksglass

Gillar ni glass så kanske det här är något för er.

Sia skriver "I år räddar SIA Glass julborden för alla som vill ha en härlig efterrätt som ändå smakar riktig god jul: Pepparkaka, gräddglass med pepparkakssmak, rippel och bitar av pepparkakor i 0.5-liters förpackning. På tillfälligt besök från v.40 till februari nästa år."Vad tror ni, hiss eller diss?

Sjuk

Nu kommer kylan och med det även förkylningen! Har inte fotat några saker än men det kommer. Nu ska jag försöka hinna bli frisk innan jag ska jobba på fredag.

Jag har börjat längta efter julen, inte hela tiden men lite då och då, hur är det för er? Stor jullängtan eller ingen alls? =)

Regn, gröt och julmusik

Jag är inte mycket för att vänta på att lyssna på julmusik, jag gör det när jag känner för det, många juliga låtar passar in på min favorit musik, vilket är lugna låtar så det är inget jag ledsnar på snabbt.
Så idag började jag dagen med tomtegröt med kanel och socker, mumsigt! När Stefan sen gick iväg till skolan passade jag på att sätta igång lite julmusik och lyssnade på den tillsammans med smattret av regnet emot fönstret.

Imorgon åker jag hem till föräldrarna så det är mycket möjligt att det kommer upp lite bilder på nya julsaker!

Ha det så bra så länge =)

Legokalender

Ni hade rätt i att det är en legokalender, men det är en med star wars lego (han har lyckats börja samla på just det) Man kan se vad den innehåller och trots att jag inte är mycket för lego så gillar jag tomte-Yoda!
 


Bilderna är länkade till sidan jag hämtat dom på.

Julmusik

Nu fick jag äntligen min pojkvän att gå med på att lyssna på lite julmusik (den lugna stämningsfulla som jag gillar bäst) samtidigt som han står och jonglerar. På tal om pojkvän och jul, Stefan samlar på en viss sorts lego och nu har han köpt något han kommer få roligt med i många dagar, kan ni gissa vad?

Jag såg även att sanna hade hittat en skiva med Peter Jöbak på tradera och jag blev jättesugen på den så jag kikade in och såg att det var en som slutade bara några timmar senare, så jag budade och fick den! 9 kronor + frakt så det blev ett riktigt fynd!
 
Nu ska det bli filmmys med Stefan, tyvärr inget i julväg men mysigt är det i alla fall <3
 
 

Nu är det dax!

Nu tycker jag att det är okej för mig att börja julblogga, har velat göra det ett bra tag men låtit bli. Månaden som många omedvetet börjar tänka på julen är förbi (augusti) och julen syns mer och mer både på internet och ute i butiker.
Jag har en hel del nya julsaker som jag fått och köpt under året, bilder kommer sen när jag åker hem till föräldrarna där jag har allt =)

Idag fick jag se att jotex har kommit med lite julsaker, de rear även ut en del som dom hade förra året! Jag fick ett stort leende på läpparna medan pojkvännen som satt bredvid mig bara suckade xD

Nu får vi se hur mycket bloggande det blir, kommer nog komma i perioder och bli mer och mer desto närmare julen vi kommer.

RSS 2.0