Marken är vit

Idag åkte jag hem från den bästa killen som finns, påväg till tåget började det att snöa, ganska mysigt fast det mysiga försvann lite när jag visste att jag snart skulle åka ifrån Stefan.
På vägen mot Östersund blev det bara mer och mer snö och när jag klev ut ur tåget var det vitt och ett snötäcke på marken, som det ser ut nu kommer snön att stanna =)

Jag trodde att jag skulle fixa nästan alla julklapparna som är kvar medan jag var i Sundsvall men jag fick bara en sak med mig hem, jag hittade i alla fall det mormor ska få. Så imorgon kanske jag köper det och sista presenten till Stefan, jag tänker inte skriva ut några julklappar här då vissa av de som ska få läser bloggen.

Kommentarer
Postat av: Jennie ♥

sv: ja så härligt att snön kommit :D

allt bra med dej?

va gärna med i mina fredagsintervjuer!

2011-12-06 @ 12:49:17
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: Malin I Form

Hejsan,Du var med och tävlade i min bloggjulkalender i lucka 2 och tyvärr vann du inte men Kroppscompagniet vill erbjuda dig en specialdeal på den ergonomiska kudden och det enda du behöver göra är att maila Jonas på info@kroppscompagniet.se och fråga efter specialdealen!Jag vet tyvärr inte vad den innebär men det kanske kan vara något för en julklapp?Ha en fortsatt bra dag!//Malin

2011-12-06 @ 13:05:46
URL: http://www.maliniform.com
Postat av: Jennie ♥

sv: jag mejlade dig om fredagsintervjun :) hör av dig om du inte fått mejlet.allt bra med dej?

2011-12-07 @ 15:41:17
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: Elin

Har du sett Postens julkortskampanj på webben? Fota levande grisar och tomtar, direktsända från en lada i Småland, och skicka som riktiga julkort hem till alla kompisar. Massa härlig julstämning! Spana in sajten här: http://www.julkortifarten.se

2011-12-07 @ 16:18:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0