Sjuk

Nu kommer kylan och med det även förkylningen! Har inte fotat några saker än men det kommer. Nu ska jag försöka hinna bli frisk innan jag ska jobba på fredag.

Jag har börjat längta efter julen, inte hela tiden men lite då och då, hur är det för er? Stor jullängtan eller ingen alls? =)

Kommentarer
Postat av: Emelie - Jul i Tomteverkstan

sv: Oj! Då kanske du kommer i julstämning om det kommer ltie snö! ^^

jag längtar faktiskt tokmycket till julen! Jag försöker att inte göra det, för jag vill njuta av hösten, men det går liksom bara inte, haha. Men det går i vågor så ena dagen vill jag kolla i gamla jultidningar och se på jul med ernst och andra dagar vill jag inte veta av julen :)

Svar: haha ungefär samma som för mig, men man ska passa på att göra det man är sugen på samtidigt som man är sugen på det, så man inte missar något =P
Fanny Jäderfeldt

2012-09-25 @ 17:33:17
URL: http://julitomteverkstan.blogg.se
Postat av: Em

Jo då, visst har jag allt julkänslorna. Längtat som sjutton efter just den här julen eftersom jag är hemma i Sverige hela hösten! Det är kallt, det är mörkt, det är mysigt. Omöjligt att inte längta då!

Svar: själv ska jag och pojkvännen försöka åka utomlands närmare julen, fast under julen ska vi vara här =) Hoppas det blir bra med snö och så då så du får den riktiga julupplevelsen ;)
Fanny Jäderfeldt

2012-09-25 @ 20:10:12
URL: http://swedishxmas.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0