Julbloggshjälpen

Hejsan!
Jag har startat ett initiativ hos musikhjälpen som jag döpt till "Julbloggshjälpen".
Vi är MÅNGA julbloggare (alla andra bloggare kan såklart också vara med!) och tillsammans skulle vi nog kunna samla in en hel del pengar!
 
Vill ni vara med på det här?
Dela den här länken på eran blogg:
http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/julbloggshjalpen
där man med ett sms kan skänka från 25 till 500 kr.
 
Jag har även skapat ett evenemang på facebook där man hittar länken man kan skänka pengar genom, hjälp mig gärna att sprida den också! Klicka här.
 
 
 
 
 
Om musikhjälpen

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som funnits i Sverige sedan 2008. I en vecka, sammanlagt 144 timmar, sänder vi direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Flow för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undangömd humanitär katastrof; det är ett nytt tema i Musikhjälpen varje år.

Tre kända programledare blir inlåsta i en studio på ett torg i en svensk stad – i år har turen kommit till Uppsala där vi möts på Stora torget mellan den 8 och 14 december. Programledarna får besök av engagerade människor som på olika sätt bidrar till kampen för årets tema. Artister uppträder och kända människor kommer på besök för att engagera sig, och som ett kitt i hela sändningen ligger publikens låtönskningar som alla bidrar till insamlingen.

 

Årets Tema: Stoppa spridningen av HIV

"I Musikhjälpen 2014 vill vi ha din hjälp att stoppa spridningen av viruset hiv. Var 15:e sekund smittas någon med hiv världen över och en stor del av dem är barn och tonåringar. Utan medicin blir viruset livshotande. 

Vårt mål är att hjälpa de som är värst drabbade och att slå hål på fördomar genom att höja kunskapen om hiv och aids."

Här kan ni läsa mer: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3946&artikel=5954027
 
 
Så kom igen nu, det här fixar vi!

RSS 2.0