Första advent

Här har det inte skrivits mycket men jag har jobbat en mass. I söndags hade jag adventsmys med pojkvännen och några kompisar. Vi åt middag, fikade och kollade på en julsaga. 


Julpyntadet börjar bli klart (i alla fall första omgången) men det är fortfarande lite som ska ordnas, jag har inte hunnit med det men imorgon är jag ledig så då ska det fixas! =)


Har även fixat en julkalender till mig och Stefan så nu har vi massa paket liggandes som bara väntar på att bli öppnade ;)

Brukar ni ha någon kalender?Här ska pyntas!

Nu börjar vi ta fram julgrejerna här hemma, det kommer bli supermysigt ^^ 
Bilder kommer när det börjar bli färdigt, tyvärr blir det nog mobilbilder eftersom kameran är på lagning =/

På jobbet har jag fixat julfint och håller på att slå in 24 jättestora paket.

Work in progres ;)

Morgonmys

I morse klev jag upp tidigare än vanligt innan jobbet så jag passade på att ta lite morgonmys med frukost på sängen, julmusik och julguiden. Den var mysig att sitta och bläddra i, många recept och härliga bilder. 
Den finns att hämta gratis på ica-butiker så hämta upp en nästa gång ni är där =)


Jul i affärerna

Igår blev det lite julshopping på dollarstore och citygross, det blev lite smått och gott men jag tyckte inte utbudet var så stort som det brukar.
Men nu känns det iallafall som att julen börjar komma till resten av affärerna =) vad tycker ni, är affärerna sent ute med julgrejer i år (jämfört med tidigare år) eller har dom kommit tidigt hos er?


Förutom det på bilden blev det lite julpapper också =)
/Fanny 

Första snön är här!

Idag föll första snön ner från himlen (tyvärr blandat med regn) men marken blev vit och det blev superbra kramsnö. Så nu tänkte jag att det är dags att börja skriva igen, gick inte så bra förra året men hoppas på att det går lite bättre i år ;)

Jag har även skaffat ett jul-instagram där jag heter _.merry_christmas._ (det är länkat) där blir det mer bilder och mindre text =)
 
 
 
 
Är det något speciellt ni vill att jag skriver om?
/Fanny

RSS 2.0